Nachtvissen in Hongarije

nachtvissen of een visvakantie in Hongarije is mogelijk op diverse plaatsen. Sjors Steur is de Nederlandse eigenaar van Puszta Eldorado in Hongarije. Vanuit het basiskamp bij Putza kan hij u goed informeren over de nachtvismogelijkheden bij hem in de buurt. Ook op het privedomein Euro Aqua dat momenteel de zwaarste karpers ter wereld herbergt mag men nachtvissen. Daarvoor moet men echter wel eerst goedgekeurd lid worden van de vereniging.  

Afdrukken E-mail

Penn Lake, overzichtelijk en uitdagend

Penn Lake ligt op het fishing resort Du Der in Frankrijk net zoals het Berkly lake en het JRC Lake. Eric Verhiest van ESV supplies viste al eerder op de wateren van het Pure Fishing Resort du Der. Wat Penn lake tot een uitdaging maakt voor elke karpervisser, is de weelderige wiergroei en deels het originele bestand aan karper. Diverse keren viste Eric op de wateren waaronder het steeds populairder wordende PENN Lake. Lees hier zijn verslag van een weekje PENN Lake.

 

Afdrukken E-mail

Carpsquare 2014 komt eraan

carpsquare2

Carp Square vormt een centraal onderdeel van die beurs. Dit karperplein vormt een ‘beurs binnen een beurs’ en zal in 2014 nóg groter worden! De totale beurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlakte van 20.000 m². De Jaarbeurs is daarmee op vrijdag 28 november, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 hét hengelsportdomein van Europa, zeker voor karpervissers en nachtvissers!

Lees meer

Afdrukken E-mail

,{'anonymize_ip':true});